Onsdagskærlighed: Carina (Sættekassen)

Saettekassen

Der er efterhånden ikke mange der laver onsdagskærlighed mere, men jeg synes det er så hyggeligt. Jeg vil gerne dedikere denne omgang til skønne Carina fra Saettekassen.

En dygtig blogger

Carina har bloggen www.saettekassen.dk og hun er skide dygtig! Jeg elsker at følge med i hendes DIY indlæg og især dem om strik.
Men der er også rørende og personlige indlæg på denne blog, fx dette indlæg om kvinderne i hendes liv. Meget rørende og bestemt et læs værd.

Carina er meget konsekvent på sin blog og du skal bestemt ikke tro du kommer til at kede dig. For der er så meget forskelligt også noget så relevant som livet som pædagog. Lusk jer ind på hendes blog og se hvad hun er for én!

Saettekassen
Ostemad, kaffe og strik – et rigtigt blogger-billede!

En skide sej mor

Carina er også mor. En fucking sej mor. Hun har to børn, Villy på 3 og lille Kalle på snart 1 år. Jeg ville aldrig kunne have to små børn på én gang, men Carina kan og hun er så sej til det.
Dog kan hun også opleve underskud og det kan du læse om lige her. For det er selvfølgelig aldrig som de fleste sociale medier-brugere viser det – der er altid en bagside af medaljen og det skildrer Carina så fint på sin blog og på sin instagram.

Saettekassen
Hr. Kalle Cute <3

En god støtte og skide motiverende

Carina har hjulpet mig med mit strik. Hun har været så fucking motiverende, at jeg selvfølgelig ikke kunne andet end at lade min tålmodighed komme på prøve og så blive færdig med den sweater jeg har lavet til Jónathan.

Jeg synes Carina er så FINT et menneske. Sød, smuk, rar, rolig. Alt det som jeg ønsker i et godt bekendtskab – tør jeg sige veninde – JA! Hun er typen man ikke har lyst til at give slip på, når først man har lært hende at kende. For hun er så skide dejlig, rummelig og empatisk.

Jeg håber i vil nyde hendes virtuelle verden, ligeså meget som jeg gør det <3

PEACE OUT BITCHES


One Reply to “Onsdagskærlighed: Carina (Sættekassen)”

  1. Peace out selv! Hvor er du sød, tak!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.