Let’s talk about sex, baby

Medicinen

Er det ikke på tide med et indlæg om sex? Er det ikke på tide at tale om sex når man er forældre? Og i dén grad på tide at tale om hvad der er sket med den lille kone, efter en fødsel.

God appetit

Jeg har altid haft en god appetit når det kommer til sex. Tue har i hvert fald nydt godt af det. Det er ikke fordi jeg er nymfo eller noget, jeg har bare altid godt kunne lide alle former for kønslig omgang med skønne Tue. Manden er jo pisse lækker – what’s not to fucking like?

Appetitten blev heller ikke mindre, da jeg først blev gravid. Tværtimod faktisk – jeg ville have mere og mere. Det var nok min preggo-craving. Et godt stykke med Tue. Jeg har før blogget lidt om Tue og hvordan man får fat i sådan én som ham, men jeg har faktisk ikke skrevet så meget om sex. I hvert fald ikke så meget som jeg gerne ville – for jeg elsker at tale om sex.

…… jeg ved faktisk ikke hvordan han har det med dette indlæg, men heldigvis følger Tue ikke så meget med på bloggen, så jeg kan vel skrive om alt det jeg har lyst til.

Sex + graviditet

Som tidligere nævnt, havde jeg en god appetit under min graviditet. Det var først efter jordemoderen fortalte os, at man kunne mærke toppen af dellens hoved, at sex’en fik en pause. Tue var rædselsslagen for, om han kom til at skade vores kommende barn.

“Hva? Så du vil ikke pikke mig!?”

Sådan lød det, da jeg fik afslag på mine seksuelle tilnærmelser. Tue ville ikke. Så jeg måtte sulte i sidste trimester, trods mange forsøg på kønslig omgang med min smukke mand.

Post-graviditet

Der gik ikke lang tid fra fødslen, før Tue og jeg fik gang i gymnastikken igen. Vi var igang allerede ugen efter. Var der nogen der sagde tiltrængt? 

Det gjorde selvfølgelig lidt ondt, men går man forsigtigt til den, kan det ikke gå helt galt. Måske fordi jeg kun fik to sting, var jeg i stand til lidt diller-hygge.
Men det er som om den (missen) ikke helt er sig selv endnu. Heller ikke nu her 2 år efter fødslen. Er der andre der oplever det?

Det gør ondt, og er generelt lidt “følelsesløs” dernede. Nøøøøøjjjjj hvor er jeg bare pisse træt af det.
Det kan selvfølgelig også sagtens være en bivirkning til det medicin jeg tager, men jeg er sikker på at fødslen må tage den største del af skylden. Og det gør mig så frustreret! Jeg vil så gerne have min gamle appetit tilbage, at det ikke gør ondt mere, at jeg lige kan “loosen the fuck up” — som man siger.

Please fortæl mig at jeg ikke er den eneste?!

Kæmpe knus, klem og klap i måsen
// VIKTORIAGUDRUN

I kan følge med på facebook og instagram, hvor jeg poster nye indlæg og laver skide sjove stories.

3 Replies to “Let’s talk about sex, baby”

 1. Det er også anderledes post kejsersnit, kan jeg fortælle. Og så er overskuddet bare minimalt…

 2. Øøøøh søde Viktoria, dét tænker jeg ikke at den skal være; altså følelsesløs? Afsted til en læge!

  Sjovt som vi følges ad i mange af livets veje – vi knaldede PRÆCIS syv dgae efter Alvin var kommet ud, jeg fik også kun to små bitte sting.
  Sex er jo fucking nice!

  1. viktoriagudrun siger: Svar

   Sex er det bedste!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.