L’AMOURBOX – jeg elsker dig

L'AMOURBOX

 

L'AMOURBOX
//indlægget indeholder reklame

L’AMOURBOX

L’AMOURBOX – har i hørt om det? Nej? Det er fandme synd, for det er et fucking fedt koncept. Og gæt hvem der har haft fornøjelsen af at skulle teste fede koncept – det har jeg! Jeg modtog min L’AMOURBOX for to dage siden. Faktisk har den været på posthuset i lidt længere tid, men fordi jeg har været så meget ramt af fucking roskildesyge, har jeg måttet vente med at prøve de pirrende produkter.

Konceptet

Selve konceptet er nyt – i hvert fald her i Danmark. De har base i Århus, men sender ud til hele landet. Det fede ved den her boks, er at der ikke er noget deri, som du skal give til dine børn. Jeg håber i hvert fald ikke det er noget du har lyst til at give til dine børn. Det er legetøj til voksne og det kan være meget tiltrængt i en ellers fast “quickie/doggy”-rutine.
Det jeg faktisk er faldet for, ved dette koncept, er at der er ingen fast binding. Du kan bestille en enkelt L’AMOURBOX til 199 kroner og ikke være “tvunget” til at modtage og betale for en ny boks, selvom du faktisk helst vil være fri.
Ja – jeg er faldet i sådan en fælde (Happy Hello i 12 måneder til 300 kroner på S.U.).

Forventninger

Jeg ved faktisk ikke helt hvad mine forventninger til L’AMOURBOX var, men jeg havde ikke troet at der var en vibrator til 499 kroner i den! Er det ikke vildt? For 199,- får du et produkt til 499,-. Man skulle næsten tro at de havde snydt sig selv.

Tue og jeg er faktisk begyndt at køre lidt fast. Vi har virkelig haft svært ved at gøre hverdagen lidt mere romantisk. Vi gemmer os bag prutter, sved og et stort fravær af spontanitet. Okay – vi har en 1-årig og det har selvfølgelig sine begrænsninger. I kan faktisk læse hvilke udfordringer det har i forhold til sexlivet, her.

Det er ikke fordi vi IKKE kan finde ud af at “gøre det”, det bliver hurtigt bare så upersonligt og ….. ja, hurtigt.

Indholdet i L’AMOURBOX

L'AMOURBOX
Så dygtig jeg er ved at blive til at stille ting op, og så endda i sengen. OBS: Nissen følger IKKE med i boksen.
 • Glidecreme, 19 kr.: 
  • Der var to vandbaserede prøvepakker fra mærkerne CBL og Guarana Lubricant. Grunden til i ikke kan se disse to produkter i kassen er fordi…. ja. I ved godt hvorfor. 

   L'AMOURBOX
   Jeg nåede det faktisk
 • Konfettihjerter, 39 kr.:
  • Desværre har vi ikke badekar i vores lejlighed på 46 kvm, men mon ikke de kan tåle at blive spredt ud på en lille 3/4 seng?
 • Parvibrator, 499 kr.:
  • WOW. Tak for gave. Mange. Tak. For gave.
 • Rengøringsspray, 49 kr.:
  • Yaaaassss, hygiejne bitches! Og det virker. Jeg anede faktisk ikke at sådan et produkt eksisterede, haha. Men hvor er jeg glad for at det er blevet introduceret for mig, for hvor er det nødvendigt. Jeg kender i hvert fald et par veninder, der nok skulle anskaffe sig sådan én.
   Hoe-bags.
 • Rød strømpebånd sløjfe, 49 kr.:
  • Jeg havde ikke regnet med at der kom sådan en fræk lille sag med i boksen, men en glædelig overraskelse blev det. I kan tro at Tue får sig en fornøjelig nytårsaften, kan jeg fortælle jer. 

   LAMOURBOX
   Tue er den flotteste ben-model
 • Santa’s coming, Secura kondomer, 29 kr.:
  • Dem kunne i godt have sendt i julen 2015. JOKE. Ej, den var ond. Undskyld Jónathan, min lille engel, du er det bedste der er sket for mig <3 
 • Xmas massageolie, 39 kr.:
  • Den dufter så fucking godt. Og er helt passende til denne sæson. Jeg får ikke meget på den dumme ud af den, for når først vi begge er færdige med at få massage, vil vi helst bare sove. Olien var det jeg havde regnet med, og den skuffede ikke. 

L’AMOURBOX i fremtiden?

Det må blive et stort, fedt JA. For det er et helt vildt fedt koncept, som alle kan være med på. I ved, 18+.
Kommer der en dag, hvor jeg synes at nu trænger vi til at have det lidt sjovt med vores sexliv, så vil jeg bestille en boks. For det er så skide nemt. Det er uden binding, 199 kroner og så får man virkelig noget for pengene. 

L’AMOURBOX kan sagtens bruges som en fødselsdagsgave, advents-gave, værtinde-gave eller hvad fanden man nu giver gaver for.

Så kære veninder; nu ved i hvad i får til jeres næste par fødselsdage.

MIT RÅD: GOGOGOGOGOGOGO. Den kommer kun hver anden måned, så i kan faktisk nå at bestille den her i december og så få en lykkelig overraskelse i februar.

Lidt ligesom med Wish – bare bedre.

2 Replies to “L’AMOURBOX – jeg elsker dig”

 1. […] Hvis du vil læse flere anmeldelser, kan du se med hos VictoriaGudrun. […]

 2. […] er ikke første gang jeg fortæller jer om L’AMOURBOX, og det kommer sikkert heller ikke til at være sidste gang. Det er nemlig et […]

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.