Hvornår virker medicinen?

Medicinen
Medicinen

Jeg ved godt dette emne fylder ret meget på bloggen i tiden, men jeg har bare så mange tanker omkring medicinen. Tanker om hvorvidt medicinen virker. Om jeg skal have mere eller mindre. Om jeg kan være den foruden eller ej.
Så mange tanker.

Medicinen fylder så meget på bloggen, fordi jeg er ny i denne verden af medicin og ændret tanke-mønster. Helt ny i en verden, hvor mit hoved ikke larmer. Hvor jeg ikke har de klammeste billeder i hovedet 24/7.
Eller næsten fri for de ting. Medicinen kan jo ikke arbejde helt optimalt hele tiden. Men det burde den kunne. Nu skal jeg vel til og igang med at forsøge mig frem med forskellige præparater? Nu skal jeg vel igennem en helvedes masse bivirkninger, inden jeg finder det præparat der passer perfekt til mig. Men kan medicin nogensinde blive perfekt? Omg – så mange tanker. Når jeg tænker ja, skriger de nej – forstår I?

Virker medicinen ikke mere?

….. jo, det gør den. Bare ikke i ligeså lang tid som jeg havde håbet. Den virker ikke i de fulde fire uger, som den skal. Den virker i måske 2,5 uge og så begynder larmen igen. Men hvad skal man så gøre? For jeg gider jo heller ikke hoppe fra den ene sprøjte til den anden og risikere at blive så ramt af skift, at jeg misser noget arbejde. Det er det sidste jeg vil; at sygemeldes. Jeg ville se det som et personligt nederlag. 
Jeg har levet med støj i hovedet hele mit liv, og nu hvor der er et navn på lidelsen, skal det ikke være en undskyldning for at gå ned med flaget. Jeg har kæmpet hele mit liv for at følge med, og jeg har knoklet for at kunne holde et arbejde. Det skal ikke tages fra mig nu. Det skal ikke tages fra mig nu hvor jeg endelig har en uddannelse. Endelig et arbejde jeg trives i.

Medicinen virker. Men spørgsmålet er, om jeg skal øges i dosis. For jeg kan høre larmen igen.

Jeg kan mærke larmen igen.

Hvordan mærker jeg larmen?

Det er vel et pudsigt udtryk. At kunne mærke larmen. Men sådan føles det. Jeg kan mærke spændingerne i hovedet bliver tiltagende værre, og så begynder snakken. Jeg kan mærke det, som om der står små mennesker inde i mit kranie og skubber ud ad. 
Jeg kan mærke det, når stemmerne skriger på mig at jeg skal gøre noget, at kroppen næsten lystrer på de stemmer, der ikke er mig. At jeg mister kontrollen. Jeg kan mærke at jeg mister kontrollen. 

Kære medicin. Du må gerne begynde at virke alle 4 uger og ikke kun 2,5 uge.

Kæmpe knus, klem og klap i måsen
// VIKTORIAGUDRUN

I kan følge med på facebook og instagram, hvor jeg poster billeder fra min hverdag og laver skide sjove stories.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.