Hvad skal man ønske, til en to-årig?

Ønske

Nu varer det ikke længe før Jónathan fylder 2 år. Det som gør sig gældende for ALLE fødselsdage er; hvad skal man ønske sig?

Hvad skal vi ønske til Jónathan?

Nu står vi i den rolle, at vi må tage de beslutninger for Jónathan. Så en ønske-liste til en to-årig vil være blandet med praktiske og sjove ting.

Vi er næsten sikre på, hvad vi selv køber til ham, men hvad med dem der kommer for at fejre vores lille delle? Hvad skal de tage med af gaver?

Jeg har fundet inspiration i min termins-gruppe på facebook, og især hos min mommy-bff, der altid har de gode ønsker til sin dreng. Hun er så skide god til at finde ud af hvad barnet mangler og egentligt har lyst til.

Sidste år:

Sidste år var det pege-føle-bøger og legetøj der kan larme. Jónathan fik en stor 1-års fødselsdags-fest, og folk kom helt fra Jylland for at fejre ham. Ønskerne til Jónathan sidste år, var lidt nemmere. Der var han så lille, så man kunne “bare” ønske for ham.

I år er det lidt noget andet. Jovist – vi ønsker for ham, men han har stadig noget at skulle have sagt. Derfor skal vi tænke os godt om; Hvad kan Jónathan lide? Hvad er hans yndlings legetøj nu? Og hvad vil han synes er fedt det næste stykke tid?

Så mange overvejelser og kun 1 måned til!

2 år

I år kommer Jónathans kære moster Vordís og laver vafler, og så skal vi lige have inviteret de nærmeste til lidt hygge i lejligheden. Jónathan i centrum og jeg ved han kommer til at elske det! Det bliver småt og intimt og der vil være et tidsrum, hvori folk kan komme og gå. Vafler, lidt kage, kakao, snacks og sodavand. En god børne-fødselsdag.

Det Jónathan ønsker er:

 • Alle slags biler, store og små
 • ABUS cykelhjelm
 • Langærmede trøjer og body’er i str. 92-98
 • Bukser i str. 92-98
 • Halsedisse
 • Gummistøvler str. 25
 • Penge til børneopsparing

Sådan ser listen ud indtil videre.

Er der noget jeg mangler?

Kæmpe knus, klem og klap i måsen
// VIKTORIAGUDRUN

I kan følge med på facebook og instagram, hvor jeg poster nye indlæg og laver skide sjove stories.

2 Replies to “Hvad skal man ønske, til en to-årig?”

 1. En rigtig fin liste. Det er altid svært at finde på gode gaveideer så vi skriver løbende ned i løbet af året. Tænkte lige puslespil, spil, løbecykel da jeg så din liste 🙂

  1. viktoriagudrun siger: Svar

   Åååh ja! Det havde jeg ikke tænkt over. Tak!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.