How to get a Tue

Jeg vil lige begynde med at sige, at jeg i 2014/2015 mistede både min morfar og mormor med blot 3 måneders mellemrum. Fuck hvor var det hårdt. Min morfars død havde vi lidt forudset da han have cancer og det så ikke lyst ud allerede da diagnosen blev stillet. 3 måneder efter skete der det ingen havde forudset, nemlig at min mormor døde. På 3 måneder skulle jeg til to begravelser på Island. Det var, og er stadig, den største sorg og jeg savner dem hver evig eneste dag. Jeg har ALTID kunnet regne med dem og har altid følt mig elsket, værdsat og hjemme i deres nærvær.

Anywhooooo, som om det ikke var nok, bliver jeg også single. Jep, min daværende kæreste og jeg går fra hinanden samme måned som jeg har været til min mormors begravelse. Så her står jeg, boligløs, helt fucked i min sorg og aner ikke noget om noget.

Jeg flyttede ind hos min far på Christianshavn, og jeg kan fortælle at det ikke var nogen fucking dans på roser. Vi snakker om to mennesker der ikke kan finde ud af sine egne følelser, sammen i en lille lejlighed. Jeg var ved at gå bananas! Måske jeg skulle blogge om det?

You will meet a tall, blonde stranger (not really a stranger).

Efter alt hvad der var sket på bare 6 måneder trængte jeg til noget nyt, jeg trængte til at finde det positive i min hverdag, for sådan som jeg så på det, havde jeg intet positivt at komme efter. Udover alkohol, og vi ved jo allesammen at det ikke er et godt tegn, kun at være positiv når man er påvirket.

Jeg har siden 8. klasse stalket Tue, med jævne mellemrum, på de sociale medier, vi har altid været venner på facebook og fulgt hinanden på instagram. Jeg skrev til ham, da jeg lagde mærke til at han stod som single på facebook.
Ved i hvorfor jeg skrev? Fordi han er pisse lækker. Han er høj, tusset, spiller guitar og har skæg. Derudover trængte jeg virkelig til at komme lidt ud af København.
Vi skrev lidt frem og tilbage om hvordan vores første møde skulle foregå og snakkede også om at mødes på midten, i Århus, da jeg syntes Struer var virkelig langt væk. Vi kunne sgu ikke helt finde ud af det og så blev samtalen ligesom pakket lidt væk igen.

JEG GØR DET!

Torsdag, ugen efter, skrev han til mig omkring middag om ikke vi skulle ses. Jeg sagde at selvfølgelig skulle vi det og jeg ville finde en billig tog-billet til Struer i weekenden! HA! Billig tog-billet i weekenden – get it? Jeg fandt Rødbillet og der var da en plads i bussen klokken 17:00 til Holsterbro den aften. JEG GØR DET BITCH! Jeg skrev til Tue at jeg ville komme samme aften og ville være i Struer klokken 22:15 ca. Jeg havde sommerfugle i maven hele vejen. Det er fem lange timer med forpulede sommerfugle i maven der giver mig følelsen af at skulle brække mig.
Tanken om at han var psykopatisk øksemorder havde da strejfet mig, jeg havde bare aldrig været i Struer, trængte til at komme væk og han var bare sååå fucking lækker altså. Min hjerne sagde; “Du bliver nødt til at ‘tap dat'”.

Så kys mig dog.

Lige pludseligt stod jeg på Struer banegård og ser en høj mand med skulderlangt blond hår og lyst langt skæg.
“i. need. to. sit. on. your. face.” var min første tanke.

På vej hjem til Tue var det sjovt nok mig der snakkede hele vejen. Når jeg er nervøs så snakker jeg. Helt vildt meget, og meget af det er ikke engang sammenhængende. Jeg bliver helt i tvivl om jeg overhovedet siger ord? Det fortsatte hjemme ved Tue, i hans lille 1-værelses lejlighed i ‘Ungdomsgården’. Han havde sørget for øl, fordi det havde jeg bedt om på forhånd, han er sådan en gentleman, og de røg fucking hurtigt ned. Altså som i jeg tog den første i to slurke, så nervøs var jeg. Tue var stadig bare stille, kiggede næsten ikke på mig. Hvis der er nogen der læser med der kender Tue, så ved i også hvor stille han er. Jeg kigger på dig, Heidi.
Vi så ikke en, ikke to, men tre fucking film hvor vi bare lå lidt tæt op af hinanden. Først da vi lægger os og lyset er slukket tager fjolset sig sammen og kysser mig! VED I HVOR LÆNGE JEG HAVDE VENTET!? Jeg har virkelig lagt op til det, ved at putte mig ind til ham, men i og med at han er så genert at han ikke engang kan kigge på mig, tænker jeg bare at han ser på mig som en rigtig god penne-ven. Det endte dog med at blive en god nat.

Fløde. 

Morgenen efter siger jeg til Tue at bussen går klokken 14:20 og at den skal jeg med. Han havde dog taget fri fra arbejde om fredagen, for hvad nu hvis jeg havde lyst til at blive? HAN HAR SAT HELE WEEKENDEN AF TIL MIG! Her kommer jeg, hele vejen til fucking Struer, for at besøge en diller og tage hjem og så viser det sig, at han er alt hvad jeg har brug for og alt hvad jeg ønsker for mig selv (insert bræklyde).

Tue er fantastisk og at starte et langdistance forhold med ham, var den bedste beslutning jeg nogensinde har taget i mit liv.

Kys og kærlighed herfra ♡

 

5 Replies to “How to get a Tue”

  1. Sikke en dejlig historie <3

    1. viktoriagudrun siger: Svar

      Tusind tak :*

  2. […] Min højt elskede mormor og min skønne morfar gik bort på nogenlunde samme tid. Måneden efter min mormors begravelse, skulle jeg flytte ud af min lejlighed. Hvorfor? Jamen fordi min eks-kæreste slog op med mig i en kæmpe brandert. Jeg kan huske at ordet luder blev kastet i hovedet på mig. Men hvilken kvinde har ikke oplevet det? […]

  3. […] optimalt, skal jeg fortsætte med at tage den – UDEN pauser. Det er skønt at jeg har mig en Tue, der kan minde mig på, hvorfor jeg skal tage mine […]

  4. […] mere. Det var nok min preggo-craving. Et godt stykke med Tue. Jeg har før blogget lidt om Tue og hvordan man får fat i sådan én som ham, men jeg har faktisk ikke skrevet så meget om sex. I hvert fald ikke så meget som jeg gerne ville […]

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.