Endelig lidt forår

Forår

Det er nok ikke det eneste indlæg på Momster.dk der handler om forår i dag.

Men jeg skal da også smide et indlæg ind, med nogle dejlige billeder, som jeg har taget i dag.

Forår på Nørrebro

Jeg elsker at bo på Nørrebro. Kulturen, venligheden og så det faktum at alting er så nemt. Hvis ikke jeg gider lave mad, så er der 10.000 andre muligheder. Jeg kan gå udenfor min dør og tage offentlig transport, eller jeg kan cykle ind til Nørreport på bare 20 minutter.

Jeg er typen der elsker vinteren. Jeg elsker at pakke mig ind i store sweatere, jakker, tørklæder og at have varme sokker på. Jeg elsker at der er mørkt klokken 18 og at det er hyggeligt med en masse stearinlys og en varm suppe. Jeg er desværre typen der ikke nyder godt af de lange, lyse dage. Det er skide rart med lidt varme, men jeg får sgu nok lidt “sommer-depression” og jeg hader at der skal være så forbandet lyst hele tiden!

Men nu er foråret altså kommet til Nørrebro, og jeg har mig en lille Delle, der selvfølgelig skal ud og nyde det gode vejr.

Forår i byoasen

Jeg har længe gerne villet i byoasen med Jónathan. Som er et grønt område med geder, høns, marsvin og kaniner. Man kan komme ind og kæle for dyrene og så er der bare skide, fucking hyggeligt.

Jeg var især vild med at se Jónathan omgås med dyrene. For selvom han har tendens til at daske til sin mor og far med flad hånd, var der intet andet end “ae ae” til dyrene. Sådan min dreng! Mor er stolt.

Forår
Hønsene var ikke så spændende, men det var trillebøren til gengæld.
Forår
Jeg vil virkelig gerne have sådan et lille svin
Forår
Fuck da gederne! Det er da meget sjovere at løbe frem og tilbage på et lille gede-tag.
Forår
Man skal også huske at spise snacks imellem leg.

Træt Delle og en sulten far

Der er så mange ting at tage stilling til, når man er så lille. Derfor er det nemt at blive overstimuleret og træt.
Jeg synes selvfølgelig at Jónathan klarer den form for træthed skide flot, og skaber sig (som regel) aldrig. Vi kom hjem, legede lidt og så gik Dellen ellers ind på soveværelset, lagde sig i sengen og ventede pænt på at jeg kom ind og puttede ham.

Forår
Sov godt min skat <3

2 Replies to “Endelig lidt forår”

  1. Solskin på Nørrebro er fantastisk – vores familie har tilbragt så mange somre der. Det kan jeg godt savne ind i mellem (:

    1. viktoriagudrun siger: Svar

      Ja!
      Man føler sig virkelig hjemme her på Nørrebro <3

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.