En tur i Lalandia med en tumling

Lalandia

Min far er simpelthen så vild. Ikke nok med at han har inviteret mig og mine to drenge en tur til Island, så har han fandme også bestilt en feriehytte i Lalandia for os. Vi bliver i alt 5 voksne og 2 børn. Min lille dreng skal så meget have sit søde badetøj på hele fucking tiden. Han er så sød.

Hvad pakker vi med?

Først og fremmest er badetøjet pakket ned. Jónathan har en UV-dragt med, badeshorts og badeble-/buks fra Butik med Logik. Vi har pakket varmt tøj, i tilfælde af at sommeren går hen og bliver dansk. Jónathans yndlingsbil er med, bog og et par snacks.

Vi skal naturligvis også huske rent undertøj – nååårh nej, sådan noget bruger Tue jo ikke.

Ja, han har nemlig så – han har glemt rent undertøj til sig selv.

Hvad vi SKULLE have pakket med:

 1. Viskestykker – der er kun 1 i hytten.
 2. Karklude – igen …. kun 1 i hytten.
 3. Opvasketabs. Der er 4 tabs i hytten ved ankomst, men 5 voksne og 2 børn bruger meget service.
 4. Grill. ‘Nuff said.
 5. Shampoo og balsam – we are idiots.

Lalandia

Efter at have set priserne hos DSB, fandt Tue og jeg hurtigt ud af at vi ligeså godt kunne betale lidt mere og leje en bil. Det var vi helt vildt glade for i den sidste ende. Vi kunne have mere med, altså handle ind på forhånd og vi var fremme og hjemme igen, på bare 1,5 time kontra de 3,5 time det tager med tog. God beslutning.

Lalandia
Afi og Jónathan på roadtrip!

 

Lalandia
Spændingen blev for meget til sidst.

 

Bilen var billig, hytten betalt af min gavmilde far, så vi skulle bare have lidt til hygge. Der blev ikke sparet på øl, vin og kød. Som i slet ikke. Min kusine, hendes mand og deres søn var også med, så selvfølgelig skulle der ikke mangle noget som helst.

Det er faktisk ikke så meget man er i selve hytten. Især fordi der var overskyet og det blæste helt vildt, mens vi var der. Lidt ærgerligt, men heldigvis var der rigeligt af aktiviteter i Lalandia.

Det skal du prøve:

 1. Vandlandet selvfølgelig (Aquadome). De har endda også et baby/børne-vandland i kælderen (skummelt, men ingen børn blev kidnappede mens vi var der).
 2. Monky Tonky land. Det er som Leo’s legeland – bare STØRRE. Desuden har Monky Tonky og hans abe-veninde også et lille cirkus-show lørdag aften. Jónathan var selvfølgelig det eneste barn, der prøvede at kravle op på scenen og overfalde mennesket i abe-kostumet.
 3. Skøjtehallen!
 4. Little Vegas. BUM – og så var de første 300 kroner væk.
Lalandia
Vi nåede at tage nogle billeder af sidste tur i badeland. Man ved man er mor, når man føler sig bedst tilpas i en sports-badedragt.

Her skulle vi have sparet vores penge:

 1. Bowling. Jovist – det var pisse hyggeligt og det er ikke bare fordi jeg tabte. Men deres bowling-baner er lidt fesne.
 2. Little Vegas. Jeg kan få helt ludoman-tendenser og så tabte jeg bare ALT. Der skal endda ekstremt mange Lalandia billetter til, før du kan få dig en præmie.
Lalandia
Ankommet og lille hr. Cool sidder og får sig en lille snack

Vi skal bestemt af sted igen! Så må vi håbe at vejret ikke er så gråt næste år.

One Reply to “En tur i Lalandia med en tumling”

 1. […] Lige her kan du læse hele Viktorias blogindlæg om turen til Lalandia. […]

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.