En smule naiv

Naiv

En smule naiv

Ja, jeg har været en smule naiv. Jeg har tænkt at nu hvor jeg er på medicin, så har jeg pludseligt ikke dårlige tanker mere. Det er selvfølgelig ikke sådan verden hænger sammen, og jeg har to dage i træk blevet hevet ned i de mørke tanker.

“Tue, du må ikke dø”

Jeg har været rigtig bange for at miste Tue. Han er jo min person. Min bedste ven og den jeg læner mig op af hver dag. Jeg har ikke kunnet ryste følelsen af mig. Følelsen af, at Tue ER død. Den her kæmpe sorg fylder min krop og selvom han sidder i den samme sofa som mig, kører mine tanker rundt. Hvad skal jeg gøre uden ham? Hvordan kommer Jónathans fremtid til at se ud, uden sin far? Følelsen af at have mistet Tue er slående.

Tanker begynder at eskalere og lige pludseligt er jeg igang med at forestille mig sørgelige ture til Struer, hvor vi besøger Tues grav og Jónathan kan besøge sin far som han ikke rigtig husker. Imens tager jeg over til Tues barndomsveninde og får hende til at fortælle mig om hvordan Tue var. Dengang han levede.

ER DET IKKE FUCKING SYGT I HOVEDET?!

Sådan er det. Også selvom han sidder ved siden af mig, holder om mig, nusser mig på ryggen og siger at intet kommer til at ske og at jeg har ham så længe jeg vil.

Det er så pinligt

Sådan kan mine tanker gå i selv-sving. Når jeg er igang med at putte Jónathan, mens jeg laver mad, når jeg sidder på toilettet og det tager lidt tid. Det kan være sådan en hel dag, en søvnløs nat og jeg gør mit aller-bedste for at ryste billederne ud af mit hoved. Det eneste der hjælper, er faktisk at være sammen med mit barn. For, hvor kliché det end lyder, så når jeg er sammen med ham, kan jeg glemme min egen elendighed for en stund.

Jeg synes det er pinligt. Tænk sig at jeg går og forestiller mig at min forlovede, faren til mit barn, dør på alle mulige forskellige måder.

En smule naiv
Verdens bedste far

En smule naiv

Er det ikke okay at have været en smule naiv? At have tænkt at nu hvor jeg føler mig glad og er fuld af overskud, at mine mørke og negative tanker fucker af? At de lader mig være i fred, så jeg kan bruge min energi på noget, der rent faktisk gør mig eller mine glade.

En eller anden dag skal jeg nok være fri.

6 Replies to “En smule naiv”

 1. Åh kæmpe krammer til dig altså!!!!!!

  1. viktoriagudrun siger: Svar

 2. Du er virkelig ikke den eneste! ❤️

  1. viktoriagudrun siger: Svar

   🙁 🙁 ♥ ♥

 3. Tak for at være så sød ved min datter idag. Var lige præcis dette indlæg jeg huskede dig for ❤️😊

  1. viktoriagudrun siger: Svar

   Selv tak! Hun er da for dejlig og jeg blev da helt forelsket i hende!
   Ser frem til at møde dig igen, med eller uden den sødeste bebs <3

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.