En anmeldelse af: Hunkemøller

Hunkemøller
Sponsoreret indhold forude!

Jeg har været så heldig at få lov til at teste varer fra Hunkemøller for at kunne lave en god anmeldelse til www.momstertest.dk.

Hvad er Hunkemøller?

Hunkemøller er ofte forbundet med lækkert undertøj. Men jeg har bestilt andet end undertøj derfra! Nemlig nattøj. Virkelig lækkert at slappe af i og at sove i. Jeg tager nattrøjen på så snart jeg er hjemme og ved at jeg ikke skal ud mere. Den er dejlig lang, uden at være for lang, og så er den bare i så lækker kvalitet.

Hunkemøller har lækkert undertøj, frække trusser, lingeri og meget mere. Jeg vil varmt anbefale at i lige slår et smut forbi deres webshop og ser hvor meget diversitet der er, og hvor mange lækre produkter i kan shoppe.

Hvad bestilte jeg?

Jeg bestilte to nattrøjer, fire par sokker, et par fucking lækre og bløde futter og så en make-up taske. Jeg valgte træningstøjet fra, da jeg aldrig træner. Så den var nem nok.

Hunkemøller
Den flotteste make-up taske
Hunkemøller
De lækre futter fra Hunkemøller

Derudover fravalgte jeg bh’er, da jeg har erfaret at VRS hos Føtex passer mig bedst. Jeg kan prøve at mase mine lange patter ned i lækre og smarte bh’er, men hvis ikke mærket er VRS, sidder de røv-elendigt på mig.

Hunkemøller
Denne lækre bh er fra Føtex (de burde næsten sponsorere mig).

Jeg valgte også at undlade at vælge trusser, da jeg normalt handler mine trusser hos Hunkemøller. Det gør jeg fordi de er så vanvittigt lækre, og oftest er der kæmpe tilbud på 9 trusser til 250 kroner eller noget i den stil.

Så det efterlod mig med enten sexet lingeri, eller knap så sexet, men skønt, nattøj. Jeg valgte naturligvis nattøjet, for jeg er sexet nok uden undertøj på. Muhahahaha. Uheldige Tue ser mig aldrig i sexet lingeri. Måske det er næste bestilling…..?

Kæmpe knus, klem og klap i måsen
// VIKTORIAGUDRUN

I kan følge med på facebook og instagram, hvor jeg poster nye indlæg og laver skide sjove stories.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.