DIY – PANDURO

PANDURO

Indeholder reklame for PANDURO

Jeg er normalt ikke en DIY type. Men når det er ved at være sommer, og Jónathan er begyndt at ville være kreativ, må jeg ligesom forsøge mig fremad med hjælp fra PANDURO

Hygge med DIY

PANDURO
Lidt DIY hygge fra PANDURO

Det skal ikke komme som nogen hemmelighed at jeg ikke er særlig kreativ. Men når det regner og drengen gerne vil male, så må jeg hellere finde mit kreative humør frem. Jeg har ikke så stor tålmodighed, så jeg var lidt spændt på at se, hvor længe jeg kunne holde ud til at sidde og male. Heldigvis har min dreng arvet min tålmodighed, så vi skal sku ikke male i for lang tid, haha.

Selvom der står +4 år på pakken, så kan min dreng på 2,5 år SAGTENS bruge indholdet. Måske med lidt ekstra hjælp fra mor, men det bliver sku gjort. Det er heller ikke så svært. Det er virkelig børnevenligt og lige som det skal være.

PANDURO
Her maler han på den første sten
PANDURO
Det færdige resultat!

Strik, strik, strik

I august 2018 begyndte jeg at strikke og det går så fint fremad. Jeg får lidt hjælp fra www.saettekassen.dk og ellers søger jeg min strikke-viden på youtube.

Strik til bissen
Den fine sweater jeg har strikket til Jónathan <3

Det første garn jeg købte var fra PANDURO, hvorfor jeg slet ikke var i tvivl om, at der skulle jeg ind igen og hente forsyninger.

Mere strik!
Nye forsyninger – perfekt til en lille Ankers trøje af PetiteKnit

Jeg er blevet så utroligt glad for at strikke! Jeg nyder det virkelig og det er som terapi. Især da jeg var færdig med min første sweater, var jeg virkelig begejstret. Lige i tiden kører jeg de nemme opskrifter. Lige indtil jeg virkelig har fået fat i den rigtige ende. Helst ingen trøjer med mønstre og ingen sokker – endnu!

Jeg bruger strik til at distrahere mig selv fra de svære tanker, følelser, bekymringer. Jeg bruger strik til at holde mig igang, men samtidig også for at kunne slappe af. Man bliver virkelig bidt af det og jeg har så svært ved at lægge strikketøjet fra mig igen.
Hvor er jeg glad for at jeg har fundet mig en hobby. Noget som jeg rent faktisk er okay til.

Kæmpe knus, klem og klap i måsen
// VIKTORIAGUDRUN

I kan følge med på facebook og instagram, hvor jeg poster nye indlæg og laver skide sjove stories.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.