Den nye stemme

den nye stemme

Som titlen så fint afslører, vil dette indlæg handle om den nye stemme. Ikke MIN stemme, men en stemme der kommer på besøg i mit hoved for tiden.

Hvornår dukker stemmen op?

Jeg var på vej på arbejde da den nye stemme dukker op. Jeg cyklede. Passede mig selv og cyklede. Det virker ret almindeligt, ikke? Ikke noget hvor “nogen” har noget at skulle have sagt. Det er ganske fucking normalt at bare cykle! ARGH HVOR BLIVER JEG SUR PÅ STEMMEN!

Den dukkede så pludseligt op. Jeg var ved at falde af cyklen fordi den larmede sådan. Det var så højt og jeg troede virkelig der var nogen der stod og råbte af mig. Når stemmerne lyder højest, kan det være utroligt svært at opdage om det er virkelighed eller bare i mit hoved.
Det var som om der stod nogen ved siden af mig og råbte ind i mit øre – kan i forestille jer det?

“Hvad fanden laver du!?”

Ja, det lyder måske lidt sjovt. At én eller anden voksen mand råber “Hvad fanden laver du!?”
Men det var ikke spor sjovt. Det var lamslående og foruroligende. For jeg kendte ikke stemmen. Jeg anede ikke at den stemme var oppe i mit hoved. Så aggressiv, så høj.

Så der sidder jeg på min cykel, bliver råbt af og ikke aner om jeg kan koncentrere mig i trafikken.

Åh, så kør mig dog ned.

Det nåede jeg at tænke. For jeg blev så chokeret.
Jeg kender alle de andre stemmer. Eller …. jeg kan genkende de fleste af dem, men jeg har faktisk slet ikke styr på hvor mange der er. Lidt fucked, ikkå?

Kæmpe knus, klem og klap i måsen
// VIKTORIAGUDRUN

I kan følge med på facebook og instagram, hvor jeg poster billeder fra min hverdag og laver skide sjove stories.4 Replies to “Den nye stemme”

 1. Wow!!
  Hvordan har du kunne håndtere de andre stemmer, som du kender? Ift at være Mor, kæreste, studerende samt på arbejdsmarket? Det at holde dem på afstand.
  Jeg er i klinik på Gentofte hosp psykiatrisk seng afsnit. Og tænker meget rehabilitering.
  Knus
  Det er så sejt af dig, med din blog👍🏻

  1. viktoriagudrun siger: Svar

   Sikke nogle gode spørgsmål! Dem vil jeg svare på i et indlæg, så stay tuned ❤

 2. […] spørgsmål fik jeg til mit tidligere indlæg, som du kan læse lige her, og jeg synes at de burde få et indlæg for sig – så god læselyst til dig […]

 3. Kærlighed til dig <3

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.