Den gode eftermiddag – Kulturnatten

Jónathan
Min glade dreng ♥

Kulturnatten i København er en hyggelig aften. Der er en masse tilbud og stemningen er helt i top. I en perfekt verden, havde man alt det, bare uden alle menneskerne. Det ved jeg godt ikke er helt realistisk, men man har da lov til at drømme.

Turen ind til Nørreport

Jeg tog fra klinikken og med bussen. Du læste rigtigt, jeg har nemlig været alt for doven i ugens sidste tre dage. Jeg har virkelig ikke kunnet overskue at skulle cykle de 16 kilometer dagligt. Ikke fordi det tager lang tid, men mine ben har bare ikke været venner med afstanden. Så da jeg kom hjem tirsdag, men lårbasser der hadede mig, besluttede jeg mig for at tage bussen resten af ugen.

Jeg fortæller Tue hvilken bus jeg er med og klokken hvad den kommer til at være ved vores sædvanlige busstoppested. Jónathan er med i klapvognen og de kommer ind i bussen. Der går lige et minuts tid, før Jónathan opdager at det faktisk er hans mor, der har været ovre og mysse ham i bussen.
Prøv lige at tænk, hvis det var en fremmed! Jeg havde cirkelsparket kællingen lige i kussen. NOBODY kisses my baby. Udover familie og venner selvfølgelig.

Første stop: Pepsi Max

Jeg prøver noget nyt i tiden; nemlig ikke at drikke så meget sodavand. Det er efterhånden en afhængighed og jeg ved at hvis jeg vil se en positiv udvikling af mit eget krops-billede, så skal jeg skære ned på Pepsi Max forbruget. Det er bare nemmere sagt end gjort.
Ind i Tigeren og købe en billig 0,5 liters Pepsi Max. Jeg giver fandme ikke 100.000 milliarder kroner for en 0,5 liters, så i stedet for 7/11, går vi altid i Tigeren for at købe drikkevarer, hvis vi er inde i byen.

Sodavand til mig og to flasker almindeligt vand til Jónathan og Tue. Vi, forældrene, er ikke så glade for at dele flasker eller glas med vores elskede lille barn. Ved i hvorfor? I ved godt hvorfor. For når de tager en tår, så kommer der alt muligt med op igen. Så kan vi sidde der og kigge på små flager af madrester eller grumsede “klumper” af savl. Nej tak. 
Er vi sippede?

“Det er jo dit eget barn!”
“Det er da ikke klamt, når det er fra din egen søn.”

Jo. Det synes jeg. Vi deler helst ikke drikkevarer med Jónathan og det er også helt okay.

Næste stop; Coffee Industry Sweden

Jeg kan mærke på Jónathan at han har savnet mig. Jeg spørger Tue om ikke vi kan finde et sted og få os en kop kaffe, så jeg lige kan amme Dellen. Det blev Coffee Industry Sweden, for hold nu kæft hvor er det nogle lækre siddepladser de har.
Vi satte os udenfor i sofaerne, med fronten mod Fiolstræde i København. Lige overfor Dalle Valle, hvor der sad en hel masse og nød deres buffet. Jeg blev også virkelig sulten efter buffet, men lige nu var det Jónathans tur, til at nyde sin helt egen, private babse-buffet, hvor der er kvali-mælk på menuen. Det skuffer aldrig.
Dér sad vi, ammende og blottede på Fiolstræde. Mænd kiggede forlegent væk, da de så hvad der var i færd med at ske og kvinder smilede anerkende.

Kulturnatten
Det her billede var endda også insta-venligt.

Jeg elsker min amning 

“Skal vi shoppe lidt?”

Og så alligevel ikke. Jeg har givet mig selv forbud mod at købe tøj til Jónathan. Jeg kan ikke styre mig og jeg køber altid noget, som han slet ikke mangler. Jeg fik sorteret hans tøj i mandags og nøj hvor er der meget han kun lige har brugt en enkelt gang eller to. Endda også noget som han aldrig har brugt og hvor mærket stadig sidder i.

Det er for helvede da heller ikke nemt at lade være, når den første butik man besøger er Karrusella i Jorcks Passage. Selvom jeg falder for, stort set hele deres sortiment, endte jeg med at begrænse det, til et fødselsdagstog og nogle stearinlys til Jónathan. Han har jo snart fødselsdag og sådan et tog ser simpelthen så fint ud.

Karrussella
Fødselsdagstoget ♥

Frem med kortet, tak for posen og så er det videre ud på Strøget.

Hvad er det jeg ser til venstre? Er det en Name It? Vi skal bare lige ind og kigge efter lidt til Jónathans fødselsdag. Man skal jo have en ny skjorte, når nu der kommer omkring 25 mennesker og fejrer hans 1 års fødselsdag.

Jeg havde faktisk forelsket mig i et sæt med dinosaurer på, men jeg (TUE!) måtte lige minde mig på, at Jónathan har rigeligt af tøj og har allerede en sweater med dinosaurer på. Hvad Tue ikke forstår, er at den Jónathan har hjemme i skabet, er blå. Det her sæt er gråt og der er bukser med. Der er kæmpe forskel……. din lort.

Nå. Vi fandt en skjorte og så skulle vi ellers bare hjem, for Jónathan var blevet træt og det havde været en lang dag for ham. Men også fordi jeg havde brug for at komme hjem og kysse på mit barn.

Name It
Skjorten som Jónathan skal have på til sin fest ♥

“Jeg skal bare lige herind og kigge inden vi tager bussen”

Sagde jeg i det jeg fandt en lækker, sart pink sweater fra VILA. Der var 20% rabat i hele butikken, og da den i forvejen var billig, tænkte jeg at jeg hellere måtte prøve den på.
Ej, hvor var den flot. Og i en farve jeg normalt ikke ville tage på selv, men jeg blev alligevel ret forelsket i den. Desværre var jeg i en lidt sårbar tilstand. Jeg havde ikke make-up på, min muffin-top var tydelig i den t-shirt jeg havde på og mit hår sad rigtig dårligt. Øv øv øv, lige pludseligt var den flotte sweater rigtig grim.

Den sad forkert, havde en grim farve og var alt for vovet til mig. Jeg blev ret ked af det, men tænkte at selvfølgelig kan man ikke se godt ud i alt det tøj, man vi ønske man følte sig tilpas i.

Jeg kom ud af prøverummet og sagde at den var meget fin, men at den ikke lige var mig. Jeg tror det har været tydeligt at jeg måske var lidt ked af det over det. Ekspedienten sagde til mig at man så mere brun ud i den og jeg VED godt at de bare gør deres job, men hun sagde også til mig at jeg bare kunne købe den og så komme ind og bytte den igen. Hun syntes den klædte mig og det samme gjorde Tue.

Jeg købte sweateren.

Vila
Syndens pose
Vila
Lad som om i ikke ser baggrunden ♥
Blogger-pose
SE MIT BLOGGER-POSE! Knap så lækker baggrund, but we’re getting there.

Hvor er det godt at den sweater kom med mig hjem ♥

Alt i alt har var den en skide dejlig eftermiddag! Det var fantastisk at lige komme til Kulturnatten, selvom det kun lige var en times tid. Vi prøver helt sikkert igen næste år.

Masser af kys og kærlighed fra pille-land, hvor vi har det godt ♥

 

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.