Anmeldelse af børne-siddebold

Toftegaard

Min lille Delle har fået lov til at teste en børne-siddebold  og jeg var meget ivrig efter at få ham til at bruge den!

Sit solution børne-siddebold

Nu er Jónathan ikke så gammel, så han forstår ikke helt hvorfor han skal sidde på en bold. Den er jo meget sjovere at kaste med – især når man rammer sin mor i ansigtet.

Men ikke desto mindre får jeg ham til at sidde lidt på den, og faktisk så vil han gerne sidde på sin bold og se tv. Den er jo ikke ligesom hans andre bolde, hvor det er umuligt at sætte sig på dem. Siddebolden fra Siddebold er så lækker, og det er godt til de børn der måske ikke er de bedste til at sidde ordentligt. Bolden styrker ryggen og hjælper dig med at sidde ergonomisk korrekt.

Toftegaard
Der skal fandme drikkes nogle smoothies på den blå sag. (og ja – det er en friture-gryde i baggrunden #notsoinstafriendly)

Sit solution – god kvalitet og fantastisk vejledning

Det jeg syntes var rigtig rart, ved at modtage pakken fra Siddebold, var de mange siders vejledninger. Der er billeder af sidde-stillinger og en lille tekst om, hvorfor bolden er god at bruge og hvordan du bruger den.

Derudover er der en god vejledning til hvor meget den skal pumpes op.

Dog havde jeg godt kunnet bruge en vejledning til hvordan man sætter pumpen sammen, haha. Selvom det er vanvittigt logisk, så kunne jeg slet ikke finde ud af det.

i blame the meds

I kan hoppe ind hos momster-test og læse den anmeldelse jeg og to andre dejlige damer har lavet om denne siddebold.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.