Aarstiderne, flytning og bachelor

Indeholder reklame for Aarstiderne

Aarstiderne – kvikkassen

Jónathan, Tue og jeg har været så heldige at have Aarstiderne på prøve. To uger med sund, varieret, økologisk og frisk mad.

Kvikkassen er fuld af grønsager og kød, som kun tager 30 minutter at tilberede. Det er absolut en kæmpe hjælp herhjemme. Travl hverdag, tumling der er limet fast i vores arme, manglende overskud og flytning.
Aarstiderne pakker sågar hvidløg, løg, krydderier og æg med. Altså varer jeg umiddelbart havde troet man selv skulle have til rådighed i sit køkken. Og selvom du kun skal bruge 2-3 æg til én ret, får man 4. Det kan mit nærige gen godt lide.

HER ER RABATKODEN TIL AARSTIDERNE : PV6KPZ

Rabatkoden giver 15% på en måltidskasse fra Aarstiderne – jeg kan KUN anbefale alle at prøve denne ordning.

Aarstiderne
Prøv’ li’ at tjek’ alt det her mad!

Flytning

Som de fleste af mine følgere er bekendt med, skulle vores lille familie flytte fra vores lille lejlighed i Nordvest og videre i en større 2-værelses lejlighed på Nørrebro. Det har været præget af stress og angstanfald, men vi kom igennem det.

Jónathan skulle lige vænne sig til de nye omgivelser, men efter at have opdaget den fine legeplads i den ellers aflukkede og grønne gård, er det tydeligt at han trives. Vi kan sågar åbne havedøren og lade ham lege selv i vores lille have. Dertil har vi fået soppe-bassin og mangler nu en lille kost og lidt andet tumlinge-udendørs legetøj.

Hvad kan I anbefale?

Bachelor

Udover flytning, har jeg været midt i slutspurten af min BA-opgave.

Stress, angst og psykoser har præget mine aftener, før jeg fik afleveret. Det har bestemt ikke været nemt, men jeg måtte komme igennem den svære periode. Jeg var aldrig kommet igennem uden min skønne svigermor, svigerfar og Tue. Jeg kan slet ikke beskrive, hvor taknemmelig jeg er.

Svigermor og svigerfar har hængt alle vores ting op, ordnet have, købt stakit og vigtigst af alt, været der 110% for lille Jónathan, som jeg ellers følte at jeg svigtede.

Min bachelor blev afleveret den 6. juni klokken 09:32 – 28 minutter før tidfristen og jeg er SÅ fucking lettet.
Nu skal jeg “bare” op og forsvare min opgave fredag den 15. juni og så kan jeg kalde mig selv sygeplejerske.

Nem mad hos Aarstiderne – kvikkassen

Vi har testet Kvikkassen hos Aarstiderne og vi er ekstremt glade for den.

Det har betydet mere overskud til mig, mere tid til Jónathan, mere tid til at få pakket ud og vigtigst af alt; fornuftig aftensmad. Vi har nemlig været lidt slemme til at bestille junk på det sidste. Jónathan elsker dog en god Bambino-pizza med skinke og fritter til.

I løbet af næste uge vil der komme en rabatkode, som I, mine skønne følgere, kan bruge hos Aarstiderne. Hold derfor øje med min instagram, hvor jeg vil offentliggøre rabatkoden.

Aarstiderne
Mit insta-venlige familieliv <3

 

Aarstiderne
Dybe samtaler over aftensmaden.

Kys, knus og klap i måsen <3

2 Replies to “Aarstiderne, flytning og bachelor”

  1. Anbefalinger til haveredskaber til børn – hele serien fra Fiskars My First er helt i top. Det er letvægt, plastik og rimeligt hårdfør.

    1. viktoriagudrun siger: Svar

      Tusind tak!
      Det vil vi helt sikkert lige tage et kig på 🙂

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.