14. februar er lige rundt om hjørnet

L'Amourbox

Indlægget indeholder reklame 🙂 

Årets kærligheds-dag er lige rundt om hjørnet og jeg er SÅ klar. Jeg glemmer altid at købe gave til Tue og vi laver aldrig noget specielt.
Faktisk er han rigtig god til at give mig gaver på Valentins-dag, jeg kommer bare altid til at smide dem væk i byen. Undskyld min skat <3
I denne måned har vi heldigvis en undskyldning for at kunne lave noget sammen. Vi har nemlig været så heldige at få en L’AMOURBOX med posten og i kan tro at denne måneds box er spændende!

L'Amourbox
Se mit insta-perfekte billede <3

L’AMOURBOX

Det er ikke første gang jeg fortæller jer om L’AMOURBOX, og det kommer sikkert heller ikke til at være sidste gang. Det er nemlig et koncept jeg er helt vild med. Jeg ELSKER at det er en lille intim box og når man åbner selve kassen, kan man ikke lade være med at smile.

Når holdet samler kassen, kan man se at der er meget tanke bag. I denne måned er der både Valentins-dag OG Fifty Shades of Grey kommer i biograferne landet over. Det har personalet helt klart haft med i deres overvejelser da de lavede månedens box.
Da jeg åbnede min box og så det mystiske sorte legetøj, vidste jeg godt hvad klokken var slået. Tue og jeg skal åbenbart lade os inspirere af kære Mr. Grey og Anastasia, næste gang vi skal have gang i lagen-gymnastikken og jeg glæder mig!

Fedt koncept

Jeg reklamerer ikke meget, da jeg ikke er én af de store bloggere eller “influencers” som det så fint hedder. Men dette koncept er simpelthen så fedt. Jeg er den type der får fårlig samvittighed hvis jeg bruger 500 kroner på mig selv, så det at få en box til bare 199 kroner, som både Tue og jeg kan have glæde af, er fantastisk. Ingen dårlig samvittighed til mor her.

Men da jeg fik denne mulighed for at teste boxen igen og skrive om den – skyndte jeg mig at sige ja tak!
Menneskerne bag L’AMOURBOX er hjælpsomme og skulle du have nogle spørgsmål, så tøv endelig ikke med at kontakte dem.

Denne måneds L’AMOURBOX

L'Amourbox
Rose Petals og Love Dice

Rose petal explosion: vejl. pris: 69,-
Disse er en anelse parfumerede, men det hjælper blot på den romantiske stemning, som netop er formålet med denne box.

Lucky love dice: vejl. pris: 59,-
Jeg glæder mig især til at afprøve disse terninger. Du skal selv sidde og klistre siderne på, men så har du jo mulighed for at mentalt forberede dig på spillet.

Hot night perfumed candle: vejl. pris: 49,-
Hvem elsker ikke duftlys? Og det er faktisk ikke så voldsom en duft der kommer. Normalt slukker jeg mine duftlys efter at have dem tændt i 5 minutter, men det er ikke nødvendigt her. Sødt, lille duftlys.

Double Lollipop: vejl. pris: 29,-

Den er da mærkelig

Ja. Double Lollipop. Min første tanke var naturligvis at denne slikkepind skulle forbinde Tue og mig via røven. Men så fik jeg fint forklaret at vi skulle slikke på hver sin. Mon ikke det ender med at jeg bare spiser begge ender?

 

Plush handcuffs: vejl. pris: 149,-
Jamen det er da lige præcis håndjern med sort plys. De er virkelig bløde og jeg glæder mig til at få lokket Tue til at blive spændt fast. Men hvor skal han spændes fast henne? Vi har ingen senge-gavl. Har i nogle idéer?

Blind love blindfold: vejl. pris: 49,-
Ja. Dette kan også bruges til sommer, når solen står lige ind og man trænger til lidt mørke og gerne vil sove videre! Dobbelt formål = penge godt brugt.

Tickle me tickler: vejl. pris: 99,-
Det er den i kan se i billedet øverst i artiklen. Jeg bruger den faktisk bare til at nusse mig selv i ansigtet. Det er fucking rart.

Lilly mini flogger: vejl. pris: 149,-
Den er SÅ fræk. Og det virkelig gode er at den også kan bruges til afstraffelse af sine børn! Joke. Det kunne jeg aldrig finde på. Den matcher med den lille Tickler og jeg elsker hvor gennemført dette tema er.

Som bonus, får du lube-prøver med i din kasse. Det er altid spændende og se hvilke slags lubes der findes i denne verden og L’AMOURBOX finder nogle forskellige du kan prøve.

 

I kan gå ind via dette link og bestille denne måneds L’AMOURBOX

2 Replies to “14. februar er lige rundt om hjørnet”

  1. Åh Viktoria jeg elsker dit indlæg!Især det om lollipop i røven, hahahahahahahaha!!!

    Jeg håber at I får syggo nice tid sammen. Jeg synes dog at sidste måneds box var meget federe – men det er måske bare mig, ha ha….

    1. viktoriagudrun siger: Svar

      Det er da fordi der var vibrator i 😀 hahahaha

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.